Om vores kurser

Forfatterskolens online skrivekurser henvender sig til alle, der vil blive bedre til at skrive.

Alle kursusforløb på www.forfatterskole.dk foregår online. Så har du lyst til at tage et skrivekursus, kan du hente den bærbare, sætte dig tilbage i din sofa og gå i gang, præcis når det passer dig. 

Vi bruger hele den fleksibilitet, som internettet tilbyder, så derfor behøver du heller ikke at logge ind på noget bestemt tidspunkt, så længe du overholder tidsfristen, der for de fleste lektioner er på en uge.

Du får en kvalificeret tilbagemelding på alle dine besvarelser. Vores dygtige kursusledere, som har stor erfaring indenfor mange forskellige områder, vil vurdere din besvarelse og give dig gode råd til, hvordan du forbedrer din tekst – og hvad du for guds skyld skal undgå.​

Har du interesse for det at skrive, og har du lysten til at blive bedre til at bruge skriftsproget, kan et skrivekursus på www.forfatterskole.dk hjælpe dig til at få afdækket din indre forfatter.​

Du kan læse om de enkelte skrivekurser og se eksempler på lektioner ved at trykke på linkene herunder. Er der noget, du vil have uddybet, kan du sende os en mail her.

Kursus I

Fortællervinkler

Forløb med en personlig coach

Skrivekurser for børn & unge

Kursus II

MasterClass

Fra gæstebogen

Scroll to Top