Gæstebog

Udfyld nedenstående formular og indsend ​dit indlæg til Forfatterskole.dk

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
37 indlæg.
Bente Hahne
Jeg har nyligt afsluttet kursus II, og det har på mange måder været en øjenåbner. Og en udfordring. Jeg har altid elsket at lege med ord, men kurset har virkelig lært mig, hvor vigtigt det er også at inddrage sanserne i det, man skriver, så indholdet bliver levendegjort, og læseren kan danne billeder. Først da bliver det interessant for andre at læse. Og så bliver skriveprocessen faktisk også mere spændende for en selv. Jeg har opdaget, hvordan det at blive stillet en opgave og guidet på en konstruktiv måde kan afsløre skjulte potentialer. Alt i alt en rigtig god oplevelse - og lyst til flere udfordringer! ​
Hanne Voigt Juhl
Jeg er begyndt på et online skrivekursus på www.forfatterskole.dk. Opgaverne har et skriveteknisk sigte. Samtidig tager de udgangspunkt i enten erfaringer eller andet, næsten alle, vil jeg tro, på en eller anden måde kan relatere til. Læreren, der giver tilbagemelding efter hver eneste opgaveskrivning, er sød og god til at rose. Når min aflevering ikke er ordentligt gennemarbejdet med hensyn til det, der var lektionens formål, har han en uendelig fin måde at forklare på, hvordan det var meningen, opgaven skulle være løst. Så får jeg mulighed for at skrive det gode, jeg allerede har lavet, igennem igen, så det bliver endnu bedre. På den måde får jeg arbejdet med det, der var lektionens læringsmæssige pointe. På en måde gør han en masse og på en måde næsten ingenting, der alligevel gør det hele, i hvert fald for mig. Jeg er blevet helt forelsket i at skrive. Det er et forløb på tre kurser fordelt over 3½ måned, jeg har valgt. Her mod slutningen af kursus II er jeg ved at være nedsmeltet til min basisproblematik, hvad det at skrive angår. Men udfordringerne er også blevet større på vejen hertil. Jeg har faktisk brugt meget tid på at forberede mig til at kunne skrive de sidste opgaver og efterhånden også på selve skrivearbejdet. Men jeg har fået bearbejdet nogle dybe og også smertelige erfaringer på den måde. Uden det er blevet tungt. Det har givet mig meget indsigt. Jeg har fået lyst til at skrive mere, fået blod på tanden. Jeg glæder mig til at se, hvad det foreløbigt sidste kursus bringer. ​
Rebecca W B Lund
Jeg har idag afsluttet kursus II og ser nu frem til Masterclass forløbet. Kursusleder har givet mig sikkerhed for at jeg har evnerne til at skrive og, ikke mindst, skrive sanseligt. Derudover har de meget forskelligartede opgaver og udfordringer givet mig mulighed for at skrive mig frem til min helt egen stil som "forfatter". Det er en utrolig gave at finde sin egen stemme, at nå til et sted hvor man på den ene side er åben overfor udfordringen men på den anden side tillader sig at fortolke opgaverne således at man ikke føler at man går på kompromis med sig selv. Kursusleders feedback har været positive, konstruktiv og opmuntrende. Kritikken var sjældent direkte, men nærmere viklet ind i en fortælling om skrivekunsten og forskellige forfattergreb. Kritikken lå og lurede mellem linjerne. Der skal ikke herske nogen tvivl om at det indtil videre har været et lærerigt og berigende forløb som jeg varmt vil anbefale enhver der ønsker at udfolde sig på den front.
Lulu Jensen
Jeg er utrolig glad for at jeg endelig bestemte mig for at melde mig til forfatterkurset for det har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i senere tid. Jeg har nu færdiggjort Kursus 1 og 2 og glæder mig til Masterclass. Jeg føler, at jeg er blevet udfordret personligt og kreativt med opgaver, som har udvidet min horisont, og det har været en stor fornøjelse at kunne fordybe sig i den kreative og kunstneriske proces. Jeg vil gerne rette en stor tak til min lærer igennem forløbet, som har inspireret, opmuntret og givet vældig gode råd og forslag til forbedring, hvor det var nødvendigt. Jeg har lært en masse nyt om det at skrive og fået styrket troen på mine evner. Jeg kan varmt anbefale kurset.
Lise Frederiksen
Som helt grøn indenfor fiktion har det været ualmindelig spændende og udviklende at gennemføre kursus 1 , 2 og masterclass. En helt ny verden har åbnet sig for mig, og jeg er meget taknemmelig for at have haft muligheden for at stifte bekendtskab med denne verden. Man bliver på kursus 1 og 2 introduceret til forskellige stilistiske værktøjer og kan på masterclass få disse værktøjer i spil. En kæmpestor tak til Lars, som på fantastisk og professionel vis guider og opmuntrer. Jeg kan virkelig anbefale disse kurser til andre, som gerne vil opleve glæden ved at skrive fiktion.
Pernille Dahm Mogensen
Forfatterskole.dk kan varmt anbefales! Anerkendelse, saglig kritik og udvikling for øje. Jeg er glad for at have fundet et godt sted, hvor jeg kan få lov at boltre mig. Jeg har fuldendt kursus 1 og 2 og har fået blod på tanden... Gennemgangen af værktøjerne, skrivearbejdet og den efterfølgende kritik giver en skarphed og klarhed i forhold til ens egne evner (og stil - hvis man har en sådan/ har fundet den). Nogle opgaver stiller store krav til én og andre ligger lige til højrebenet, og det i sig selv er en oplevelse. Det har været en fornøjelse. Tak for god behandling!
Steen Byrdal Christensen
Efter dette indlæg, sender jeg min sidste opgave i Masterclass. Det har været en forrygende, forførende oplevelse. Der kun har skærpet min lyst til at skrive og komme videre. En stor tak til forfatterskle.dk, som med sikker hånd har ført mig videre. Du har været enestående, med jeres kritik, har I konstruktiv opmuntret og vendt det måske negative til noget positivt og målrettet. Hvor jeg hele tiden har kunnet taget et skridt mere, og vandre ind i poesiens verden. Jeg er tændt og fortsætter helt sikkert med at skrive, men hvordan kommer man videre? Jeg vil slutte med at sige tak, til et langt og godt forløb, hvor lysten til at skrive blev opgraderet i en sådan grad, at jeg ikke holder op med at skrive prosa eller digte. Tak for hele forløbet. Det har været eventyrligt.
Agnete Hentze
Jeg har med stor fornøjelse fulgt de første to kurser og ser nu frem til masterclass. Det har virkelig været et lærerigt forløb med varierede opgaver, der både var udfordrende og spændende. Og som satte hovedet på arbejdet! Det er skønt at kunne mærke udviklingen, og den nye bevidsthed jeg har fået omkring sproget og måden det kan bruges på. Kurserne kan klart anbefales til alle med fortællerlyst og glæde ved ord.
Helen Catton
Jeg har deltaget i kursus 1 + 2 + Masterclass, og har kun godt at sige om forfatterskole.dk. Kritikken på de besvarede lektioner har altid været saglig, velbegrundet og opmuntrende, og har givet mig lyst til at yde mit optimale. Masterclass har givet anledning til fornyet refleksion angående eget skrivearbejde. Og det er godt at vide at forfatterskole.dk også tilbyder coachforløb og videregående kurser. Hermed mine bedste anbefalinger til forfatterskole.dk.
Hanne Gravesen
Det at tage et skrivekursus er nok noget af det bedste, som jeg har gjort for mig selv længe! Flere gange gennem årene er trangen dukket op til at lære at skrive fiktion og få en litterær form på mit skriftlige udtryk. Det ene år efter det andet gik men jobbet lagde beslag på min tid og først i forbindelse med et jobskifte blev det muligt at kaste mig ud i det. Det har vist sig at være en god løsning for mig med et online kursus, så skrivetræningen kan passes ind på en fleksibel måde. På nuværende tidspunkt har jeg fulgt forløb 1 og II og skal i gang med Master Class. Emnerne og vinklerne i opgaverne på forløb I og II har været helt nye og anderledes for mig og jeg har ofte måttet tænke og tumle med ideerne, inden de kunne formes i en fortælling. Det har både været utrolig spændende men til tider også udfordrende. Jeg synes, at det især er lærerigt og værdifuldt med den konstruktive feedback, der gives efter hver opgave – ja, jeg har næsten ikke kunnet vente til mailen med respons dumpede ind! Det kan være vanskeligt selv at tænke hele vejen rundt om historiens univers og så overser man måske et godt ”twist”, der kunne have tilført en vigtig dimension. Men det har forfatterskole.dk blik for!
Helga Luna
Jeg har altid haft lyst til at skrive og tilbage i 2011 udgav jeg en lille digtsamling, eller micro historier på islandsk. Da jeg ville videre men havde behov for sparring og vejledning her i Danmark … meldte jeg mig ind på Forfatterskole.dk​ Kursus I + II + Masterclass …opgaverne var varierende og udfordrende (jeg havde ikke skrevet rigtigt på dansk før). Jeg glædede mig altid til feedback der kom positivt og konstruktivt. Jeg følte dengang og kan også se det i bagspejlet at min bevidsthed omkring mit skriveri, udviklede sig i processen. Undervejs i Kursus II blev jeg syg og måtte melde fra. Jeg aftalte dog med www.forfatterskole.dk at jeg kunne starte igen når jeg var ovenpå. Jeg viste bare ikke at det ville gå nogle år. Efter en lang sygdomsperiode vendte jeg tilbage. www.forfatterskole.dk tog imod mig som en vildfaren brevdue og nu er jeg godt i gang med min videre udvikling som forfatter. Tusind tak …det kalder jeg en ualmindelig god og varm kundepleje. Nu glæder jeg mig til at starte på Masterclass. God skrivelyst til jer alle Mvh Helga Luna
Brian Bak
Leg med sprog og ord har altid været min helt store interesse, men jeg har aldrig taget mig sammen til at skrive for alvor. Jeg modtog i marts måned en gave fra min datter, der indeholdte 2 bøger med titlen "Bedstefar" på den ene og "Morfar" på den anden. Siderne i bøgerne var tomme, og manglede min livshistorie til mit kommende barnebarn. Jeg valgte "Morfar" bogen, og besluttede mig for, at nu ville jeg lære at skrive rigtigt litterært, for at gøre læsningen og oplevelsen bedre. Jeg har netop afsluttet Kursusforløb l og ll, hvor Lars Stadil har været min vejleder. Det har været en fantastisk rejse og oplevelse, og jeg glæder mig utroligt til at starte på Masterclass lige om lidt. Lars har været fantastisk i sin feedback, med mange rigtig gode lærende inputs. Jeg har allerede lært rigtig meget, og har fået en stor forståelse for skrivestile. forfatterskole.dk har været en fantastisk motivator, og jeg brænder nu for at skrive endnu mere. Arbejdet gennem e-learning er en dejlig måde at lære på, da man selv bestemmer tid og sted. Jeg kan kun give Forfatterskole.dk mine allerbedste anbefalinger.
Lotte Strandkjær
Kursus I og II har været inspirerende og berigende i forhold til min skriveproces. Kurserne har skærpet min opmærksomhed i forhold til brugen af flere detaljer og finesser. Kurset har givet mig muligheden for at fordybe mig i områder indenfor skrivningen, som jeg ikke tidligere har beskæftiget mig, og som jeg ikke selv ville have valgt, hvilket har været særdeles lærerigt og også udfordrende. Feedbacken har været givet med stor anerkendelse. Den har været saglig, konstruktiv, inspirerende, og den har givet mig lyst til at lære mere og skrive mere. Forfatterskole.dk får hermed min bedste anbefaling.
Ann Luther Torp​
Det var med let rystende fingre, jeg åbnede mailen med feedback på min første skriveopgave. Én ting er at skrive for sig selv, noget helt andet og sært skræmmende at bede et fremmed menneske forholde sig kritisk til det, man skriver. Heldigvis viste det sig at være lærerigt, udfordrende og først og fremmest sjovt at deltage i forfatterskolens kurser. Jeg har gennemført kursus 1 og 2 og har nydt hver eneste gang, jeg har sat mig med computeren for at skrive ugens opgave. Lars Rudolf Stadil har været en både kompetent og venlig guide rundt i forskellige genrer og fortællemæssige greb. Med konstruktive forslag og positive opmuntringer styrkede han mig i troen på, at jeg godt kan sætte ord sammen, så de giver mening for andre. Noget, man jo nemt kan komme i tvivl om, når man kun skriver for og til sig selv.
Jytte Hansen
Med opmuntrende og konstruktiv kritik har forfatterskole.dk vakt min spontane skrivelyst til live. Efter at have skrevet meget i mit professionelle virke var mine skriveprocesser stivnet i nogle bestemte mønstre, som kom til at spærre for mit ønske om at realisere en i flere år henlagt drøm om at skrive en roman. Med deltagelsen i kursus I og II har denne drøm fået nyt liv. Jeg opdagede en stor glæde ved at besvare de opgaver, som forfatterskole.dk lagde ud. Opgaver som ved første blik gav panderynker, men som når jeg gik i gang med dem gav liv til skrivelysten.
Diane McKennell
eg har fornylig afsluttet forfatterskolens kursusforløb I og II og Masterclass. De interessante og udfordrende opgaver og de gode, opmuntrende tilbagemeldinger har været med til at give mig større selvtillid omkring det at skrive kreativt på et sprog, som ikke er mit modersmål. Selv om jeg ikke har ambitioner om at blive en 'berømt' forfatter, har jeg nu en fornemmelse af, hvordan det jeg har lært, kan bruges til at opfylde mine egne skrivedrømmer. Tak for et inspirerende forløb.
Lisbeth Weitemeyer
godt, jeg tog mig sammen...... Hvor var det godt, at jeg fik meldt mig til forfatterskoles kursus I og II og nu også Masterclass, som jeg ser meget frem til at deltage i. Ikke mindst, da jeg har et personligt skriveri i gang, som jeg gerne vil drage ind i forløbet. Nu ved jeg, at jeg får dygtig og konstruktiv tilbagemeldinger, som jeg kan arbejde videre ud fra, rette til, blive klogere af og på mod på det hele af. Tak for de gode tilbagemeldinger på lige så gode opgaver. Det har været en fornøjelse. Ind i mellem kniber det for mig med tiden til at besvare opgaverne, - men der er altid venlig og imødekommende tilbagemeldinger på det også. Tak for det. til alle, der gerne vil blive bedre til at skrive, og ikke mindst lære noget eller mere om teorien bag skriftlige opgaver og løsninger: Bare gå i gang, meld dig til og glæd dig til forløbet. For mig bliver det næste skridt at lade sende mine eksisterende tekster til Forfatterskole, så jeg kan få et konstruktivt svar på, hvad jeg kan gøre for at komme i betragtning på forlagene. Jeg er fuld af optimisme.
Anne Mette Ringsted
Tilbage til sproget og sprogets magiske effekter. Det understøtter de mangfoldige ideer og tanker, der kommer frem gennem opgaverne på alle niveauer af kurser. Suverænt understøttet af Lars' kommentarer, som gør at man bliver bedre, reflekterer, prøver igen og - bliver endnu bedre. Man kan selv blive (positivt) overrasket over, efter intense processer. Prøv det af. Det er en rejse værd.
Eva Birgitte Jensen
Jeg har nu deltaget i de to første kurser. jeg blev virkelig optaget af opgaverne, da det gik op for mig, at jeg fik kvalificeret kritik retur for mine tekster. Især opgaver, jeg blev bedt om at skrive en ny version af, har jeg lært meget af. Også en enkelt opgave, hvor vi skulle skrive en såkaldt ”parabase” ind i en tidligere besvarelse, var virkelig udviklende. Jeg har eksperimenteret med at skrive sanseligt, en skrivemåde, der ellers ikke ligger lige for mig. Det har jeg forsøgt - og jeg har virkelig lært rigtig meget. Jeg har lært at tage det, jeg kan, seriøst og prøve at udvikle det. Tak for de to første kurser – melder mig også til Masterclass for at lære endnu mere og gennemføre forløbet. Så vil jeg kunne gå i gang med skriveriet for alvor! Det har også været spændende at læse mine medkursisters opgaver. Måske kunne I som et nyt indslag i jeres kurser opfordre til, at kursisterne oprettede selvstyrende skrivegrupper? ​
Kirsten Steengaard
Jeg har altid været lidt misundelig på dem, der meldte sig til ”Tegning” og ”Akvarelmaling”, og som fik opgaver og respons. Men jeg har også følt, at det lå noget udenfor mit potentiale. Så i julegave i 2016 ønskede jeg mig et ”Et forfatterkursus på nettet” uden helt at vide, hvad det ville indebære. Mine søde døtre gav mig et Forfatterskole Kursus, og det var en fantastisk åbning for min mangeårige lyst til at skrive. Det viser sig, at Forfatterskole’s kursus I er lige netop et ”tegne- og malekursus” med ord. Ord, som jeg altid har haft mere lyst til (og talent for?) at bruge end tusch og pensel. Jeg blev hooked, og tilmeldte hurtigst muligt mig Kursus II, som jeg også har nydt i fulde drag. At få en opgave, at tænke på en løsning, at forsøge at få løsningen til at fungere i tekst. Og at der er nogen, der læser resultatet og mener noget konstruktivt om det. Ohh, det kan man blive helt afhængig af! Nu skal jeg bare lige afprøve mig selv i ”fri leg”. Er jeg afhængig af at få en formuleret opgave, eller kan jeg formulere opgaven for mig selv. Og er jeg afhængig af at skrive til ”nogen”. Se, det er spørgsmålet, som jeg vil forsøge at finde svar på hen over foråret. Jeg håber MasterClass bliver resultatet.

Seneste nyheder​

Kursus I & Kursus II

De næste kurser starter mandag 15. maj
Tilmeldingen er åben

Skrivekurser for børn & unge

De næste kurser starter mandag d. 7. august.  Tilmeldingen er åben.

Skrivekurser På Filmfabrikken​

Få en personlig forfattercoach ​

Skriv på filmfabrikken i efteråret 2023

Kursus I, kursus II & masterclass med rabat

Kursus I & Kursus II

De næste kurser starter mandag 15. maj
Tilmeldingen er åben

​Klik her

Réaliser dine forfatterdrømme

​Klik her

Skrivekurser for børn & unge

De næste kurser starter mandag d. 7. august.  Tilmeldingen er åben.

Klik her

Få en personlig forfattercoach

Klik her

Scroll to Top