Filmfabrikken

gimbal, stabilizer, video-3916272.jpg

Skrivekurser På Filmfabrikken​.

Har du lyst til at udfolde din indre forfatter?

Har du lyst til at komme i gang med eller videre med skriveriet? Det kan være svært uden hjælp. Nu får du muligheden for at blive en del af en eksklusiv gruppe, der i en weekend i foråret 2023 vil blive taget ved hånden og hjulpet frem af forfatterskole.dks dygtige og erfarne forfattere. Uanset om du skal i gang med dine erindringer eller er på nippet til at starte et stort forfatterskab op, kan vi hjælpe dig i gang.

Prosaen generelt og novellen, den korteste prosaform, vil blive udforsket, og deltagerne vil få hjælp til opbygning og udfoldelse af deres foretrukne prosa. Vi sætter fokus på forfatterens redskaber og præsenterer en række skriveteknikker, som deltagerne får mulighed for at afprøve i praksis.

Overgangen til filmens verden ligger lige for. Filmfabrikkens lærerstab, ved bl.a. Ulrich Breuning, vil introducere til den korte filmfortælling, der har sin egen grammatik og fortælleform. Den er i familie med den litterære novelle og er et punktnedslag, et øjeblik i et menneskes liv, der for altid skubber livsbanen i en ny retning. Der sker noget, men novellen er langtfra entydig. Den er i dialog med sin læser og tilskuer, som må læse og se mellem linjer og billeder for at fange en ofte foruroligende mening. Novellen skjuler nemlig ting. Ganske som isbjergets massiv under havet.

Weekenden vil udfolde sig som en blanding af foredrag, oplæsning og skrivning, hvor alle, der har lyst, kan få mulighed for at komme til orde.

Lørdag aften vil vi få besøg af et par af landets førende digtere og forfattere, der vil underholde med oplæsning.

Facts

Opholdet koster 4995,- med indkvartering og fuldpension. Yderligere info og program sker på tlf. 30 42 73 73 eller info@forfatterskole.dk , hvor også tilmelding til opholdet skal foretages.

Send os en mail herfra, hvis du vil have yderligere information eller reservere en plads.​

Seneste nyheder​

Kursus I & Kursus II

De næste kurser starter mandag 15. maj
Tilmeldingen er åben

Skrivekurser for børn & unge

De næste kurser starter mandag d. 7. august.  Tilmeldingen er åben.

Skrivekurser På Filmfabrikken​

Få en personlig forfattercoach ​

Skriv på filmfabrikken i efteråret 2023

Kursus I, kursus II & masterclass med rabat

Kursus I & Kursus II

De næste kurser starter mandag 15. maj
Tilmeldingen er åben

​Klik her

Réaliser dine forfatterdrømme

​Klik her

Skrivekurser for børn & unge

De næste kurser starter mandag d. 7. august.  Tilmeldingen er åben.

Klik her

Få en personlig forfattercoach

Klik her

Scroll to Top