Realisér dine forfatterdrømme

Har du en idé til en bog, som du ikke kan få taget hul på?

Vil du igang med at skrive dine erindringer?

Hermed tilbyder vi et 8 måneder langt forløb, som munder ud i et personligt coachforløb, hvor du vil blive hjulpet igang med at skrive din egen bog.

​Vi starter med en gennemgang af forfatterens værkstøjskasse præsenteret via inspirerende skriveøvelser.

​På forløbet kommer vi bl.a. ind på teori og praktik, der angår sprogets “melodi” og vores personlige stil, som vi vil forsøge at udvikle og skærpe kurserne igennem.

​Vi arbejder senere i forløbet med de spændende udfordringer, der ligger i det store arbejde med prosaen i romanen og novellen.

​Fortællervinklen skal afklares. Når vi begynder at skrive, har vi ofte ikke noget bevidst forhold til historiens fortæller. Det er os selv som forfattere, der også fortæller historien. Det er ikke altid hensigtsmæssigt.

​At få en distance til historien kan mange gange være dét, der sætter fantasien og modet i gang hos forfatteren. Ved at blive opmærksom på de tekniske muligheder, der ligger i arbejdet med fortælleren, kan vi samtidig give os selv helt nye og inspirerende afsæt til at fortælle dét, vi har på bedding.

​Der er mange muligheder inden for dette felt, der måske er et af de væsentligste områder, vi kan fordybe os i som forfattere. Vi skal her blandt andet arbejde med den autoriale fortæller, den personale fortæller (1. person og 3. person) og den objektive fortæller.

​Under det afsluttende coachforløb vil vi give dig konkrete værkstøjer til at planlægge bogen. Vi vil hjælpe dig med at bruge disse, og endelig vil vi give dig støtte og kritik i udarbejdelsen af de første kapitler i din kommende bog.

​Vi kan starte forløbet op med 14 dages varsel​. Send os en mail for at høre nærmere.

Scroll to Top